Terarii - Vivarii - Paludarii | Touch Design
1025
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1025,bridge-core-2.4.5,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Atelier Floristică

Descoperă Arta Florală! Participă la Atelierele noastre de Floristică!

Bine ai venit în lumea fascinantă a florilor, unde fiecare petală spune o poveste și fiecare aranjament este o operă de artă! Vino alături de echipa ta la Atelierele noastre de Floristică, unde pasiunea pentru flori prinde viață! Oferim o experiență unică în care veţi descoperi secretele designului floral și veţi crea propriile capodopere florale.

De ce să participi?

Explorare creativă

La noi vei descoperi universul colorat al florilor și vei învață cum să alegi, să aranjezi și să pui în valoare fiecare floare prin aranjamente pline de personalitate.

Experiență practică

Nu doar vorbim despre flori, ci lucram cu ele! Fiecare atelier oferă oportunitatea de a-ți pune imaginația în practică.

Tehnici profesionale

Vei obţine îndrumare de la profesioniștii din domeniul floristic care te vor învăța tehnici şi trucuri de design, cromatică şi texturi pentru a-ţi atinge scopurile.

Colecții exotice

Oferim acces la flori exotice și accesorii speciale pentru a crea aranjamente florale neobișnuite și memorabile. Descoperă flori pe care nu le-ai întâlnit niciodată și lasă-te surprins de diversitatea naturii.

Socializare și cunoaștere

Împărtăşeşti experiențe și creezi amintiri într-un mediu prietenos și relaxat, alături de un pahar de Prosecco.

La fiecare atelier vei putea să îți pui imaginația la treabă și să creezi aranjamente florale unice. Vei pleca nu doar cu flori, ci și cu bucuria unei experiențe creative și a unei noi perspective asupra frumuseții naturii. Noi ne ocupăm de flori și accesorii. Tu trebuie doar să aduci dorința de a învăța și de a crea.

Obţine oferta personalizată şi fii parte din lumea fascinantă a florilor la Atelierele noastre de Floristică.

Contacteaza-ne: