Noutati - Touch Design
509
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-509,bridge-core-2.4.5,,qode-page-loading-effect-enabled,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Noutati

Ultimele noutati din atelierele Touch Design

Touch Design la Apropo TV

Echipa Touch Design, Adrian și Simona Atinge, invitată în emisiunea Apropo TV. De la minutul 34, aflați povestea noastră și a conceptului Touch Nature Design.

 

Reptiland, un proiect unic în Europa, aduce jungla amazoniană în Centrul Capitalei

Capitala se îmbogățește, începând din această vară, cu un proiect educațional și de conservare a biodiversității, unic în Europa – REPTILAND. Proiectul va recrea, printr-un mix de terarii de mari dimensiuni, ce se autosusțin, și tehnologie de ultima generație, fragmente din jungla amazoniană chiar în inima junglei urbane. Reptiland se va întinde pe o suprafață de 1000 de metri pătrați și va include terarii de dimensiuni mari, cu lungimi însumate de peste 40 de metri, oferind accesul publicului larg la sute de specii de plante exotice și reptile, aduse din întreaga lume.

terarii, vivarii reptile

Soții Atinge vor să iasă pe piețe externe cu terariile de mari dimensiuni: Avem nevoie de cât mai multă natură în interior

Soții Simona și Adrian Atinge, fondatorii business-ului cu terarii de mari dimensiuni Touch Nature Design, vor să deschidă în București un centru științific și educațional pentru copii și părinți, dar și să se extindă pe alte piețe europene, cu produsele dedicate plantelor naturale. După ce a lucrat 20 de ani în marketing și vânzări în industria farmaceutică, Simona a lansat, împreună cu soțul său, primul producător de terarii de mari dimensiuni complet automatizate. De profesie inginer horticol, Adrian a lucrat peste 15 ani în ProTV, după care s-a specializat în artă florală și a intrat în lumea antreprenoriatului.

Touch Nature Design la Vorbește Lumea, ProTV

Cum poți avea un colț de natură în apartament? Instalând un terariu de dimensiuni medii, complet automatizat (iluminare, irigare).  Urmărește reportajul ProTV pentru a vedea micro-climatul cu plante vii tropicale realizat pentru unul dintre clienții noștri.

terariu vorbeste lumea protv

Familiei Regale i s-a prezentat noul Terarium Touch Design din incinta rectoratului USAMV București

Familiei Regale i s-a prezentat noul Terarium realizat de Touch Design în incinta Rectoratului Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Majestatea Sa Principesa Margareta, împreună cu Principele Radu au fost oaspeții Expoziției Hortus Florshow organizată de USAMV.

Terariu USAMV Bucuresti

Prezentare Touch Nature Design – Casa Magazin

De la minutul 06:04 emisiunea Casa Magazin din 02.04.2022 prezintă conceptul Touch Nature Design, unic în România și Europa. Pereți vii, micro-climate tropicale complet automatizate, terarii cu reptile…

Terarii automatizate, unice în Europa – COOL LIFE CHANNEL

Plantele au puterea de a oferi nu doar culoare și textură, ci și personalitate oricărui spațiu. Integrarea lor în amenajările interioare moderne, care promovează stilul minimalist, cu spațiile fluide si linii simple sau accente industriale, poate reprezenta o provocare. In acest video iti prezentam un mod inedit prin care poti integra natura in casa ta: terariile.

Terarii automatizate, unice în Europa și produse în România

Doi tineri antreprenori români, Adrian și Simona Atinge, realizează terarii automatizate, unice în Europa. Dar ce le face să fie unice? Mai întâi dimensiunea lor, dar  în special sistemele automatizate care au grijă de plante și animale, fără să mai fie nevoie să le uzi zilnic.

Terarii vitrina cafenea

Aventura antreprenoriatului pentru femeile din România: un drum dificil, cu mari satisfacţii.

„Am lucrat 20 de ani ca director de marketing şi vânzări în câteva companii farmaceutice importante din România. Lucrurile sunt complet diferite de cealaltă parte a baricadei. Este o lume plină de neprevăzut, dificilă de multe ori, dar satisfacţiile pe care le ai, libertatea de decizie pe care o ai, faptul că tot ce îşi doreşti poţi să obţii, asta e de nepreţuit”, spune Simona Atinge, antreprenor.

VIDEO Simona și Adrian Atinge s-au întors la Imperiul Leilor. Cum a evoluat afacerea lor de la investiția din sezonul 1

În ediția a doua a sezonului 2, cei doi soți antreprenori i-au impresionat pe investitori cu ideea lor: realizarea de terarii cu plante tropicale, complet automatizate. Ei au reușit să recreeze, la o scară mai mică, un ecosistem viu, de plante aerofite care se „hrănesc” din umiditatea produsă în interiorul terariilor […]

touch design imperiul leilor

Afaceri de la Zero. Simona şi Adrian Atinge aduc natura în interior şi au ajuns la 130.000 de euro afaceri în 2020 cu brandul de terarii Touch Nature Design

Simona şi Adrian Atinge au pornit în 2013 pe drumul antreprenoriatului din pasiunea pentru flori, iar în prezent au dezvoltat brandul Touch Nature Design, prin care aduc natura în interior prin intermediul unor terarii tropicale automatizate. Businessul a generat afaceri de 130.000 euro în 2020, iar antreprenorii îşi propun să rămână concentraţi pe munca pentru afacere pentru a trece cât mai uşor peste incertitudinea generată de pandemie.

„Touch Nature Design e un business care îşi propune să aducă natura în interior. Noi îmbinăm tehnologia cu natura şi am reuşit să creăm un produs care poate fi folosit în design. Iniţial noi am început businessul pe partea de flori tăiate cu un site, în 2013. Investiţia iniţială a fost în jur de 50.000 de euro. O finanţare importantă a venit din surse propria, după care am apelat la Banca Transilvania, care a fost alături de noi şi partenerul nostru Daniela Marişcu, care este alături de noi pe zona de finanţare şi mentorat“, a povestit Simona Atinge, care se ocupă de partea de marketing şi vânzări în companie.

Terarium creat de Touch Design vândut cu 35.000€ la Festivalul Brazilor de Crăciun

 

Proiectul, intitulat The Blue Planet, a fost pregatit pentru arhitectul Omid Ghannadi, pentru participarea la editia cu numarul 20 a Festivalului Brazilor de Craciun, si a fost creat pentru a transmite ideea de renastere, de viata, in acest an greu si complicat, din cauza pandemiei.

Cu o inaltime de 2,20 m, terariumul contine plante vii, comandate special din Columbia, si un sistem 100% automatizat de ingrijire a acestora (rezervor de apa care se ocupa automat de udarea plantelor, lumini speciale pentru a asigura fotosinteza etc.).

El este inedit atat prin unicitatea conceptului, cat si prin mesajul puternic pe care il transmite procesul de creare a sa.

El a fost dus la bun sfarsit de antreprenorul Adrian Atinge de acasa, unde s-a aflat in izolare, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19, chiar inainte ca The Blue Planet sa fie finalizat si trimis organizatorilor licitatiei.

Terrarii automatizate Touch Design

Imperiul Leilor:
Participarea la Imperiul Leilor a fost o experienta deosebita.

 

Simona și Adrian Atinge au venit cu un produs unic în România, și anume un terariu cu plante tropicale, complet automatizat. Pentru ideea lor, cei doi au primit de la Daniela Marișcu o investiție de 100.000 de euro pentru 30% din afacere, iar după recuperarea investiției va râmâne cu 10%.

adrian si simona atinge

Un concept 100% romanesc, care a invins Covid-19, pentru a contribui la educatia copiilor

 

Terariumul cu plante exotice creat de compania romaneasca Touch Design, a sotilor Simona si Adrian Atinge, a fost vandut cu 35.000 de euro in cadrul evenimentului caritabil Festivalul Brazilor de Craciun. Terariumul de mari dimensiuni, un microsistem cu plante vii, complet automatizat, este un concept unic in Romania, care a determinat-o pe antreprenoarea Daniela Mariscu, jurat in cadrul emisiunii Imperiul Leilor, sa investeasca in afacerea Touch Design, la inceputul acestui an.

Microclimatele din plante – noul trend la nivel internațional în materie de design interior în 2019, în premieră disponibil și în România

 

Concepute pentru a recrea natura în cele mai mici detalii, microclimatele de plante sunt adevarate “insule de natură” ce pot fi introduse în orice ambient, oferindu-i un aspect cu totul spectaculos, grație conținutului viu și evolutiv.

Microclimatele din plante recreează la scară redusă, ecosisteme întregi, în cele mai mici detalii (de la plantele care evoluează într-un microclimat similar cu cel natural, până la celelate elemente naturale care armonizează microclimatul și fac posibilă evoluția plantelor, comportându-se la fel ca în habitatul lor).

terarii plante tropicale