Terarii pentru reptile - dimensiuni mari | Touch Design
656
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-656,page-child,parent-pageid-223,bridge-core-2.4.5,,qode-page-loading-effect-enabled,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-23.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Terariu de mari dimensiuni pentru reptile

terarii, vivarii reptile

Fara intretinere

Terariile TouchDesign sunt microclimate cu plante tropicale, complet automatizate care nu au nevoie de intretinere.

Irigare automata

Terariile Touch Design au sistem de irigare complet automatizat.

Iluminare controlata

Terariile Touch Design au sistem de iluminare automat, care simuleaza ciclul zi/noapte al plantelor.

Design biophilic

Terariile Touch Design fac parte din conceptul modern pe care se bazeaza biophilia, imbunatatind performanta si calitatea vietii cotidiene.

Terariu de mari dimensiuni pentru reptile – constructie, selectia reptilelor si training

 

Terariile pentru reptile sunt construite astfel incat reproduc habitatul natural al fiecarei specii de reptile. Pot avea dimensiuni de la 1m lungime si pot depasi 15m lungime. Sunt cele mai mari terarii pentru reptile construite in Romania. In afara de constructia terariilor, putem oferi servicii de consultanta pentru selectarea tipului de reptile, habitatului acestora, precum si training specializat oferit personalului care se ocupa de ingrijirea reptilelor.

Avantaje:

  • Tehnologia folosita este profesionala si de ultima generatie
  • Terariile sunt complet automatizate, cu sisteme de iluminat, incalzire si asigurarea umiditatii care se cupleaza si decupleaza singure.
  • Habitatul are zone de confort specifice fiecarei specii (cald/rece)
  • Conditiile din interior sunt reglate automat pentru a asigura variatiile de temperatura/umiditate specifice pentru zi si noapte
  • Acolo unde este necesar, au incluse bazine de apa care se alimenteaza automat.
  • Urmarirea parametrilor temperatura/umiditate se face in timp real (prin aplicatia instalata pe telefon sau laptop)

terarii, vivarii reptile

Portofoliu

 

Terariu pentru reptile de 15 m lungime – Dino Parc Rasnov

 

La Dino Parc, Rasnov, am construit cel mai mare terariu cu reptile din Romania. Terariul are 15m lungime, 3m inaltime si 1,5m adancime. Am recreat habitatul natural pentru doua specii de reptile (Iguana verde si Dragonul de apa). Terariul beneficiaza de automatizare completa si de monitorizare digitala a conditiilor de mediu (umiditate/temperatura).  

 

Terariu pentru reptile de mici dimensiuni – Dino Parc, Rasnov

 

Tot la Dino Parc, Rasnov, am creat terarii pentru cateva specii de reptile de mici dimensiuni ( cameleoni, agame, gecko, hydrosaurus webery). Dimensiunile acestor terarii sunt: 1m lungime, 1m inaltime si 0,90 m adancime si beneficiaza de automatizare si monitorizare digitala a conditiilor de mediu (temperatura/ umiditate).

terarii, vivarii reptile
terariu reptile